Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Activi pe piata muncii!
POSDRU/100/5.1/G/77939
Am aflat pentru voi
Fii Activ! – Program workshopuri
24.08.2011

În cadrul proiectului Activi pe piața muncii! ce urmărește dezvoltarea personală și profesională a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, SC Consultanță Profesională și Recrutare de Personal a organizat un program de workshopuri de dezvoltare personală și profesională.

Scopul evenimentului a fost sprijinirea participanților în cunoașterea de sine, astfel încât aceștia să facă alegeri corecte, să aibă inițiative și o atitudine proactivă în dezvoltarea profesională și orientarea în carieră, prin intermediul educației nonformale și a comunicării constructive pe diverse teme.

Acțiunea s-a adresat tuturor celor care simt dorință și nevoia de a se diferenția, de a identifica locul de muncă potrivit, de a atrage atenția potențialilor angajatori, de a se reprofila, de a avea o pregătire adaptată economiei mereu în schimbare, de a deveni antreprenori sau de a deprinde competențe și abilități recunoscute internațional pentru o carieră într-o țară dezvoltată.

Programul evenimentului FII ACTIV! a cuprins workshopuri ce au abordat teme precum:

• Proactivitatea  în dezvoltare profesională – Centrul de ocupare on-line
• Arta de a face față provocarilor prin alegeri corecte
• Marketing și Dezvoltare Personală

La acest eveniment au participat tineri aflați în căutarea unui loc de muncă precum și șomeri ce au discutat în cadrul workshopurilor tematice detalii despre Centrul de ocupare on-line din cadrul proiectului, modalități de accesare și înregistrare, marketing și dezvoltare personală precum și probleme și provocări cu care se pot confrunta persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. Activitățile au fost susținute de specialiști cu experiență în domeniul TIC, resurselor umane și consilierii psihologice.

 Evenimentul FII ACTIV! s-a bucurat de interesul tinerlor participanți care au apreciat caracterul interactiv al evenimentului considerându-l o oportunitate în dezvoltarea lor personală și profesională.

Amintim că SC Consultanță Profesională și Recrutare de Personal derulează proiectul Activi pe piața muncii! în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanța, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, axa prioritară 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, domeniul major de intervenţie 5.1 „Dezvoltarea și implementarea măsurilor active de ocupare”.

Activitățile derulate în cadrul workshopurilor susțin obiectivul general al proiectului, facilitarea integrării pe piața muncii a tinerilor șomeri, a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și a persoanelor aflate în şomaj pentru o perioadă de peste doi ani, promovând învățarea continuă pe tot parcursul vieții. Aceste persoane vor dobândi noi abilități și competențe profesionale și vor fi sprijinite să se autodezvolte.

Anunturi publicitare
ANUNT PUBLICITAR03.09.2012
ANUNT PUBLICITAR03.09.2012
ANUNT PUBLICITAR27.06.2012
ANUNT PUBLICITAR05.04.2012
ANUNT PUBLICITAR09.01.2012
ANUNT PUBLICITAR06.10.2011
ANUNT PUBLICITAR06.10.2011
Comunicare rezultat procedura de achizitie11.07.2011
ANUNT PUBLICITAR30.06.2011
ANUNT PUBLICITAR24.06.2011